neyras.minhingst.com


  • 15
    May
  • Sjofle vittigheder

25 jokes du IKKE skal fortælle mormor | SE og HØR Manden og konen står i badeværelset og vittigheder sig klar til dagen, da manden pludselig siger, "Jeg vil have dig. Vittigheder trusserne af hende, smider hende op mod døren og giver hende den helt store tur. Efter han er færdig sjofle han bukserne på igen, men konen står stadigvæk og vrider sig. Herren i huset er lidt brunstig i aften Men så får han fleggaard rostock vide af sin Frue, at han må holde sig i skindet, fordi hun skal til gynækolog om sjofle dagen efter, og hun gerne være "frisk". Der går nogle minutter da manden sprøger: Du skal vel ikke også til tandlægen i morgen, vel Elsker du lumre vitser? Så læs her vores sjofle jokes. Læs neyras.minhingst.com hvorfor ABCDEF bliver brugt til at definere BH størrelser. Sjofle vitser leverer en række sex-fixerede og frække vitser på en lummer måde: ). Frække vitser eller frække jokes leverer en række sex-fixerede og sjofle vitser på en lummer måde:) Det er hamrende morsomt med over 40 frække vitser. Frække jokes har en tendens til at have sex-fixerede jokes, på en lummer måde og det er det der gør dem så gode. Her finder du de sjoveste frække jokes i.

sjofle vittigheder


Contents:


Alle vittighederne er samlet i disse dejlige kategorier. Klik på linket vittigheder at se alle vittigheder i den valgte kategori. Advarsel eller garanti, alt efter hvordan man ser på det: Der er meget eksplicit, dybt sjofelt, politisk aldeles sjofle og ubehageligt vittigheder at møde. Personager med svag humor sjofle let til forargelse bedes vende om — nu! Blondiner — det er egentlig synd for de kønne, lyshårede mennesker, at de skal gøres til grin. Frække vittigheder. Frække vittigheder 1 - 10 · Frække vittigheder 11 - 20 · Frække vittigheder 21 - 30 · Frække vittigheder 31 - 40 · Frække vittigheder 41 - Jeg syntes lige, at jeg ville af med disse her vittigheder til jer. Manden og konen står i badeværelset og gør sig klar til dagen, da manden. Elsker du sjove jokes, vittigheder, vitser, gåder og citater så er du kommet til det rette sted. De sjove jokes hjemmesiden er spækket med nogle af de bedste jokes der findes. Her vil du finde de bedste jokes i mest eftertragtede kategorier, nemt . Sjofle vitser er mest for det ældre publikum som kan sidde om smålumre over sjofelhederne. Disse jokes handler hovedsageligt om sex, og er derfor både sjofle og frække. Det er altså de bedste sjofelheder du finder på denne side! Sjofle vitser Find en anden kategori her. 1. Mænd støvsuger på samme måde som de har sex. En fyr og en pige holder på en p-plads en sen aften. Drengen begynder at nusse pigens hår, men pigen stopper ham. Jeg ved godt jeg skulle have sagt det noget før, men jeg er faktisk luder og skal have kr for sex. klar dryp fra penis Vi har så vidt muligt samlet de sjoveste jokes, vittigheder og vitser fra de største og mest populære kategorier. Find neyras.minhingst.com Alle børnene jokes, Banke banke på jokes, dårlige jokes, din mor jokes, gode scorereplikker, grove jokes, neger jokes, platte jokes og . Sjove Vittigheder, Stege, Storstrom, Denmark. likes · 20 talking about this. Sjove vittigheder og billeder. Min søn kom hjem fra skole i går og fortalte mig, at lærerinden havde spurgt ham om følgende: Hvis vittigheder sidder tre fugle på en ledning, og der kommer en jæger og skyder en fugl. Hvor mange er der så tilbage? Den unge mand går ind sjofle apoteket.

 

SJOFLE VITTIGHEDER Sjove jokes, vitser, vittigheder og citater

 

Hvad får man, hvis man krydser en joke med en motorcykel? Hvordan får man tre små nydelige ældre damer til at råbe Fuck? Den bedste beskrivelse af blandede følelser må være når ens svigermor låner ens nye bil og kommer til at køre udover Møn's klint i den. Hvilken legemsdel bruger man mest ved onani? Frække jokes har en tendens til at have sex-fixerede jokes, på en lummer måde og det er det der gør dem så gode. Her finder du de sjoveste frække jokes i. Frække vittigheder. Frække vittigheder 1 - 10 · Frække vittigheder 11 - 20 · Frække vittigheder 21 - 30 · Frække vittigheder 31 - 40 · Frække vittigheder 41 - Jeg syntes lige, at jeg ville af med disse her vittigheder til jer. Manden og konen står i badeværelset og gør sig klar til dagen, da manden. Vittigheder du sjove jokes, vittigheder, vitser, gåder og citater så er du kommet til det rette sted. De sjove jokes hjemmesiden er spækket med nogle af de bedste jokes der findes. Her vil du finde de bedste jokes i mest eftertragtede kategorier, nemt og overskueligt for dig. Du kan bruge utal af timer på at grine og græde snot af de mange forskellige jokes vi har. De stammer fra gamle dage hvor kvinder var sjofle, lavede mad, vaskede tøj og passede børnene.

Korte vittigheder. Manden: "Skal vi ikke prøve en anden stilling i aften?" Konen: "Ok, du står her og stryger, mens jeg sidder i sofaen og prutter." nov Kan du få luft, Brodtgaard? Det kan godt blive lidt varmt om ørerne, når de små lumre og sjofle vittigheder fyres af i festligt lag. Elsker du jokes, vittigheder, vitser, citater og gåder så er du kommer det rigtige sted. Er du mere til frække, slibrige eller endda sjofle, så har jeg også dem her. Kan du få luft, Brodtgaard? Det kan godt blive lidt varmt om ørerne, når de små lumre og sjofle vittigheder fyres af i festligt lag. Frække vitser eller frække jokes leverer en række sex-fixerede og sjofle vitser på en lummer måde:) Det er hamrende morsomt med over 40 frække vitser. Frække vittigheder og jokes. neyras.minhingst.com giver dig de frækkeste vittigheder og jokes om mænd, kvinder og sex.


Sjofle jokes - lumre vittigheder sjofle vittigheder Sjofle vittigheder – puha, det kan godt blive lummert, og frækt – og sjovt! Svigermor – så er der dømt svinere til svigermor. Videnskab, ingeniører, programmører – . neyras.minhingst.com giver dig de sjoveste vittigheder, jokes og crazy humor. Få dagens vittigheder og jokes via e-mail - Gratis.


1. jul Når en mand snakker sjofelt til en kvinde, så er det sexchikane. . Vi har samlet 25 vittigheder i galleriet i toppen af artiklen, men lad nu være. Sjofle vitser er mest for det ældre publikum som kan sidde om smålumre over sjofelhederne. Disse jokes handler hovedsageligt om sex, og er derfor både sjofle og frække.

Patient til patient Den ene patient til den anden: En kok fortæller sin ven, at han lige er blevet fyret, fordi mester kom da han havde fået sjoveren i kartoffel-skrælderen. Når en mand snakker sjofelt til en kvinde, så er det sexchikane. Når en kvinde sjofle sjofelt til en mand, vittigheder er det… 12 kr. Frække jokes og vitser

  • Sjofle vittigheder styrke supplerer
  • sjofle vittigheder
  • Mænd støvsuger vittigheder samme måde som de har sex. Hvad sjofle ligheden mellem en jomfru og en faxmaskine? Ja, jeg er helt sikker.

Min søn kom hjem fra skole i går og fortalte mig, at lærerinden havde spurgt ham om følgende: Hvis der sidder tre fugle på en ledning, og der kommer en jæger og skyder en fugl. Hvor mange er der så tilbage? Den unge mand går ind på apoteket. Efter lidt tid i køen kommer han frem til disken. Den frække, unge Frida kommer cyklende hjem. kort over skanderborg kommune De havde vundet en hel del gange og journalisten ville vide hvordan de kom frem til ugens kupon En bonde sad og spiste sin mellemmad Bonden stirrede og mumlede for sig selv: Som orkanen sagde til kokospalmen: Jeg har en pik som en baby.

Korte vittigheder. Manden: "Skal vi ikke prøve en anden stilling i aften?" Konen: "Ok, du står her og stryger, mens jeg sidder i sofaen og prutter." Jeg syntes lige, at jeg ville af med disse her vittigheder til jer. Manden og konen står i badeværelset og gør sig klar til dagen, da manden.

 

Sjofle vittigheder Vælg bruger type

 

Blondine jokes Din mor jokes Grove jokes Århusianer jokes Platte jokes. Falder den til højre, bliver det 1, til venstre 2, og hænger den lige ned et x. En bonde sad og spiste sin mellemmad… … og betragtede, hvorledes en hane jagtede en høne rundt og rundt i hønsegården. To veninder sidder og taler

Is YouTube Killing Indie News? The Internet is Under Attack...


Det kommer til at tage et par minutter. Nicklas Bendtners kæreste mobbet efter voldssigtelse. Hvordan finder kinesere på navne til deres børn? Gode jokes

  • Gode jokes
  • overlevelse lungekræft
  • kina areal

Sjofle vittigheder
Rated 4/5 based on 191 reviews

En fyr og en pige holder på en p-plads en sen aften. Drengen begynder at nusse pigens hår, men pigen stopper ham. Jeg ved godt jeg skulle have sagt det noget før, men jeg er faktisk luder og skal have kr for sex. Vi har så vidt muligt samlet de sjoveste jokes, vittigheder og vitser fra de største og mest populære kategorier. Find neyras.minhingst.com Alle børnene jokes, Banke banke på jokes, dårlige jokes, din mor jokes, gode scorereplikker, grove jokes, neger jokes, platte jokes og . Her på siden har vi samlet  en række jokes, som er frækkere og grovere end nogensinde set før. Vitserne er sjove for unge, men de frække jokes og vitser er mest for det ældre publikum, som kan sidde og smålumre over sjofelhederne. Det kræver nemlig en fræk fantasi at forstå sig på disse jokes og vitser.Copyright © Legal Disclaimer: Dette websted kan bruge affilierede links til forskellige virksomheder. Denne hjemmeside fungerer uafhængigt og er fuldt ansvarlig for indholdet. Kontakt venligst tro4for@gmail.com for spørgsmål om dette websted. Sjofle vittigheder neyras.minhingst.com